En olekaan pariin päivään ehtinyt vierailemaan vuodatuksessa. Nyt piti kuitenkin tulla lisäämään tämä voisarvien ohje jonka löysin kotikokista. Etsin tarkoituksella ohjetta johon ei tarvita margariinia tai voita kun sitä ei sillä hetkellä kaapissa ollut Kuvia ette kuitenkaan vähään aikaan tuotoksistani saa kun nuorimmaiseni päätti ettei kamera ollut tarpeeksi hyvä ja pesi sen vessanpöntössä....

Sarvet

2,5 dl vettä

5 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

2 tl sokeria

1 tl suolaa

1 pss kuivahiivaa

kananmunaa voiteluun

Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää hiiva, suola, sokeri, osa jauhoista, öljy ja loput jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna kohota puolisen tuntia. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Vaivaa taikinasta ilma pois ja kauli pyöreäksi levyksi. Liekkaa 8 kolimionmalliseen osaan. (Voitele voilla, tai taäytä haluamallasi tavalla. itse laitoin kinkkua ja juustoraastetta) Rullaa leveästä reunasta sarveksi. Kohota. Voitele kananmunalla (ja halutessasi koristele vehnänalkiorouheella, juustoraasteella, yms) Paista 15 min.